2010. júl. 22.

break news - Formatervezés Díj

Alábbi blogbejegyzésben vázolt sűrű napi programot fűszerezve jött a hír, hogy díjat nem, de kiállítási lehetőséget nyertem. Hurrá, és kevésbé hurrá. (Mert aki nem akart díjat nyerni, az nem én vagyok - sajnos. Ugyanis meglehetősen jól mutatott volna a díj a vágyott professzionális Babycab oldalon a "termék" mellett, mint ahogy az általam küllemre és belbecsre egyaránt nagyra becsült Cybex oldalain is, minden egyes új(!) termék mellett szerepel egy-egy innovációs díj. Azzal bíztatom magam, hogy a németek - vagy a kínaiak? - talán sűrűbben osztják az ilyesmit, netán több kézből.)
A kiállítás ismét az Iparművészeti Múzeumban lesz a Design Hét keretében, 2010 októberében.
Ezt megelőzi némi papírmunka, melynek határidejéről alaposan lecsúsztam az előző blogbejegyzésben lefestett napi teendők sűrűjében, valamint azért, mert időközben a lakcímünk is megváltozott. 
Ez utóbbi nem csak úgy, hogy nna, mivel úgysincs elég dolgom, ezért poénból bevállalok némi hivatali ügyintézést, hanem azért, mert el is költöztünk. Költözködés egyébként kevésbé volt megterhelő, mint a lakcímváltás, amire egyébként Borcsa ovis beiratása miatt volt szükség (lásd: okmányirodai kaland).
A dobozok és fél pár zoknik halmaza alól nem volt időm értesíteni Formatervezés Díj pályázati irodát e lényeges tényezőről, így a hivatalos levelézünk úgymond egyoldalúvá vált.  Szerencsére észlelték, így elektronikusan is tájékoztattak némi papírmunka sürgető esedékességéről.
Úgyhogy klaviatúrát feledve tollat és bélyeget ragadok (HAHA - ez a szellemi frissesség a 35 fokban!), hogy a kiállítással kapcsolatos hivatalos iratokat szignózzam és postázzam a kitolt határidőn belül.

2 megjegyzés: