Babycab - útmutató

A Babycab babahordozó a csatos komforthordozók és a Mei tai-ok kombinációjából származó, egyfajta "hibrid"-hordozó. Felvétele egyszerűbb, mint a Mei tai-é, mivel a csatok beállításával bármikor könnyen magadra veheted a derék és vállpántokat egyaránt, és a kabát alatt sem gyűlik össze a hosszú kötözőpánt többlet anyaga. A komfort hordozókhoz képest pedig finomabb, elegánsabb forma, mivel nincs rajta túl sok, vastag pánt. Körülbelül 10 kilóig növekvő gyermek hordozható benne kényelmesen.




A Babycab csatos hordozó prototípusán cipzár fut végig, amely a kabát elején lévő cipzárral összehúzható. Így kényelmesen és csinosan lehet együtt öltözködni a a babahordozóval.








A csatos hordozó fejtámasza lehajtható, ha a baba még kicsi. A fejtámaszba egy kapucni is bele van rejtve.










A hossszú kabátba illeszkedő hordozó mintás eleje is cipzárral csatlakoztatható a téli kabát elejébe. A hosszú "kötény" belsejébe lapos zseb rejtőzik, kisebb tárgyak számára.








A Babycab csatos hordozóban háton is vihető a gyermek. 6 kiló fölötti bébit ajánlatos már háton hordozni, a kismama egészséges tartásának érdekében. A háti hordozást sokan nem merik vállalni, attól félve, hogy nem látják, mit csinál a gyermekük: jól érzi-e magát, alszik-e éppen, nincs-e kitéve a környezet "bántalmának". A testközelség azonban mindent éreztet a mamával. A háton hordozott baba jelzései egyértelműek, az anyukák könnyen ráhangolódnak. Utazás közben pedig gyakran találkozhatunk segítőkész emberekkel, akik megigazítják a kicsin a sapkát, vagy éppen tudósítanak a babánk viselkedéséről (amit egyébként is érzékelünk már - akár jobban is, mint egy kívülálló).








A téli kabátba épp ezért háti hordozó betét cipzárazható, így télen sem kell lemondanunk a háti hordozás könnyedségéről. A hátsó betétre külön kapucni csatolható a baba számára.